TALLER D'ANGLÈS













Oferta de tallers, 2010-2011

• Adreçat a nens i nenes d’Educació Infantil.

L’aprenentatge de l’anglès és considerat com un element enriquidor en l’Educació Infantil, tant per les necessitats culturals dels nostres temps com per l’alt grau de compatibilitat pel fet de parlar –lo.
Les classes adreçades als petits aprenents d’anglès ofereix als alumnes la possibilitat d’aprendre d’una manera divertida i estimulant que prepara al nen per el procés continuat que englobarà l’Educació Primària i Secundària. Descobrir l’anglès d’una manera senzilla treballant el vocabulari més proper a ells, els ajuda a desenvolupar, amb un mínim esforç, un conjunt d’aptituds i capacitats, sobretot de comprensió auditiva i de pronunciació.


Ojectius:
• Promoure una actitud positiva envers la llengua, mitjançant classes divertides, en les quals el/la professor/a fa un ús pedagògic de jocs,cançons, contes, dvd’s...
• Fomentar una actitud de respecte envers els companys. Se’ls anima a escoltar uns i als altres, aprenent juntament amb una correcta pronunciació.
• Animar als nens a aprendre expressions, que formen part de la rutina de la classe.
• Desenvolupar hàbits per treballar en grup fomentant la participació i no la competitivitat.

Metodologia:

L’aprenentatge d’una llengua estrangera en els nens d’Educació Infantil es molt semblant al procés de l’adquisició de la llengua materna.
La capacitat d’atenció i concentració dels petits aprenents d’anglès es força limitada, de manera que és proposen activitats curtes i seguides. A través de instruccions i l’ús de flashcards, el nen rep una gran quantitat de informació. La seva comprensió és comprova de forma immediata en una resposta física o verbal.
L’expressió plàstica forma part integral de les classes d’anglès on el nen desenvolupa la fitxa i expressa els seus gustos i el sentit de l’estètica.

• DIRECCIÓ I REALITZACIÓ DEL TALLER D’ANGLÈS: Metty Font

Dades personals i formació
Nom I cognoms: Carme Font Pagès
NIF: 40524809M
Telefonee: 669701118
e-mail: mettyfp@yahoo.es
First Certificate in English. Universitat de Turisme de Girona 1990.
Monitora especialista en Playgroup en anglès.